Deze website gebruikt uitsluitend cookies voor Google Analytics, Google Adsense en de social sharing buttons op de resultatenpagina. Wij slaan geen gegevens op zoals IP-adressen of persoonlijke antwoorden op de vragen. OK

Welke partij past bij mij?

Kieswijzer 2023
BETA

Resultaat

In onderstaand figuur vind je jouw uitkomsten van de kieswijzer voor de Tweede Kamerverkiezingen 22 november 2023. Het percentage geeft aan in hoeverre jouw mening overeenkomt met die van de verschillende partijen.


Wij adviseren je wel om verder te kijken dan alleen de Kieswijzer. Lees de verkiezingsprogramma's van de verschillende partijen waar je tussen twijfelt, om te bepalen welk gedachtegoed je het meeste aanspreekt.

Deel je uitkomst daarnaast met anderen om zo een dialoog tot stand te brengen en je er gezamenlijk verder in te verdiepen. Jouw keus bepaalt mede de richting die onze regering in de komende jaren zal uitzetten.

Wij zijn overigens met geen enkele politieke partij verbonden. Mocht er een advertentie van één van de partijen getoond worden, dan is dit automatisch gekoppeld door een advertentienetwerk en niet door ons toedoen.